Приключенски игри с клуб Еделвайс Приключенски игри с клуб Еделвайс Приключенски игри с клуб Еделвайс

ДЕМО ИГРА - АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ

ДЕМО ИГРА

Приключенски игри с клуб Еделвайс Приключенски игри с клуб Еделвайс

Всяка игра се характеризира със следните параметри:


Местоположение - указва в коя част на България се случва играта.

Времетраене - средно време, което е удачно да се отдели за играта. Времетраенето силно зависи от това, до колко бързо участниците решават отделните задачи и колко бързо е предвижването по трасето на играта.

Стартова точка - това е конкретното място, от което започва играта. Стартовата позиция е ориентир към следваща цел, чиито координати или описание се получават след преодоляване на първото ниво на играта.

Начин на предвижване - тук е указано подходящия начин на предвижване, който може да бъде пеш, с колело, с мотор или с кола. Моторизираните игри, обхващат по-голям периметър. Наш приоритет е разработването на "пешеходни" или "вело" игри.

Правописът е важен за правилното изписване на паролите. Моля съобразявайте се с правилата на българския език. Има значение дали ползвате малки или големи букви и дали пишете на кирилица или латиница. Там където се налага да въведете текст, който виждате, то изпишете го като парола 1:1, така както го виждате.


Демо начало на игра "Александър Невски":Град София, околностите на храм паметника "Александър Невски".


Два часа.


Площад "Народно събрание".


Пеша.

Първи инструкции:

Намерете паметника "Цар Освободител", който се намира на площад "Народно събрание" в град София. Застанете от североизточната страна на паметника, така че да сте с "гръб към коня". При правилно позициониране срещу Вас ще се открои сграда с надпис на фасадата. Надписът, така както го виждате е кода към следващото ниво на играта.


Местоположение на старта:


ВЪВЕДИ КОД


Вашите действия:

След като достигнете и застанете на посоченото в по-горните инструкции място, ще видите сградата на Народното събрание, така както е показана на снимката. Надписът СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, който е изписан с големи букви върху фасадата на Народното събрание е търсения код. Този код се въвежда в логическия прозорец и се натиска бутона "Изпрати"... При правилно въведен код се получава достъп до следващото ниво на играта. Ако бъде въвеведен код "Съединението прави силата" или "SAEDINENIETO PRAVI SILATA", то въведената парола ще е невалидна.